Vícen skončil v druhom kole

18. 7. 2015
Slovenský reprezentant sa v uplynulých dňoch predstavil na medzinárodnom podujatí Lagos International 2015, kde sa pokúšal o zisk cenných bodov do svetového rebríčka.

Jarolím Vícen, aktuálne 155. hráč svetového rebríčka nastúpil vo štvrtkovej hlavnej súťaži prvého kola proti Talianovi Giovannimu Grecovi, ktorý vo svetovom  rebríčku zastáva 161. miesto. V premiérovom zápase týchto dvoch bedmintonistov sa Slovákovi po dramatickom súboji podarilo zvíťaziť a po výsledku 27:25 a 21:18 sa posunul do druhého kola, kde na neho čakal siedmy nasadený Poliak Michal Rogalski.

Súpera druhého kola, inak 91. hráča svetového rebríčka Vícen dobre pozná. Poliaka sme mali v tejto sezóne možnosť vidieť aj v najvyššej slovenskej súťaži družstiev, kde práve po boku Vícena obliekal dres košického Betpresu, ktorému zároveň pomohol k zisku titulu. Okrem toho sa hráči vzájomne poznali aj z iných turnajov. Vo vzájomnej zápasovej bilancii mal Rogalski navrch, pretože viedol už 2:0. Obe výhry získal Poliak ešte v roku 2013, konkrétne na turnajoch Victor Slovak Open a Bulgaria Eurasia Open a po piatkovom stretnutí druhého kola si Rogalski na svoje konto pripísal už v poradí tretiu výhru nad našim reprezentantom. Vícen na súpera nestačil a po setoch 9:21 a 8:21 sa rozlúčil s turnajom v druhom kole, čím nezopakoval svoje minuloročné semifinále.

Najbližšie sa Slovák predstaví už budúci týždeň spoločne s Janou Čižnárovou na podujatí Russian Open 2015.

MS 1.kolo: Jarolím Vícen – Giovanni Greco 27:25, 21:18

MS 2.kolo: Jarolím Vícen – Michal Rogalski 9:21, 8:21

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov