Juniori pod vedením Indonézana

22. 7. 2015
Regionálny kemp v slovinskom meste Podcetrtek, na ktorom sa zúčastňujú aj naši juniorskí reprezentanti sa prehupol do druhej polovice.

Pripomeňme si, že sedem juniorov (A.Horák, P.Hrnčár, V.Krupa, K.Vargová, T.Prostináková, S.Stašková a S.Pavlíková) absolvuje od soboty (18.júla) do ďalšej soboty (25.júla) tzv. Regionálny kemp v Slovinsku. Vrátane našich sa na sústredení nachádzajú aj domáci bedmintonisti a zároveň aj český výber. Všetkých hráčov má pod velením, tak ako minulý rok skúsený tréner Hindra Setiawan z Indonézie.

Viac o tom, ako kemp prebieha nám opäť napísal reprezentačný tréner juniorov Tibor Kessler.  

„Pokračujeme v tréningu denne v podmienkach podobným odkiaľ pochádza tréner Hindra Setiawan z Indonézie. Vonku je 35 stupňov a v hale cca 40, je to náročné a hráči to aj patrične cítia. Toľko vody ešte nikdy na tréningu nevypili... Tréningová štruktúra je zatiaľ zameraná na pohyb po kurte a k tomu sú prispôsobené herné cvičenia. Večerné tréningy sú väčšinou herné. Hráči si majú možnosť porovnať štýl a metódy tréningu s indonézskym trénerom, čo je pre ich progres do budúcna určite pozitívne. Majú priamu aplikáciu ázijského štýlu. Včera nás po rannom tréningu čakal bežecký tréning na atletickom štadióne a večer mali hráči voľno, respektíve priestor na regeneráciu v blízkom "Spa Centre". Tu by som chcel vyzdvihnúť podmienky, ktoré máme zabezpečené. Sme v komplexe s halou (aj keď bez fungujúcej klímy), ubytovaním, vynikajúcou stravou a bazénmi, na ktoré máme voľný vstup a každú voľnú chvíľu medzi tréningom využívame na relax a ochladenie, keďže je extrémne horúco. Dnes ráno pokračujeme tréningom "multishuttle feeding". Bude to náročné, ale preto sme tu, aby sme tvrdo trénovali. Tešíme sa na to a ozveme sa znova.“

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov