YSO 2015: 222 hráčov z troch rôznych kontinentov

30. 7. 2015
Blížiace sa medzinárodné majstrovstvá Slovenska, ktoré sa uskutočnia 27.-30.augusta v hale M-Šport v Trenčíne a radia sa do série Future series podujatí sa tešia veľkému počtu prihlásených hráčov.

Celkovo na Yonex Slovak Open pricestuje 222 bedmintonistov z 32 krajín (Anglicko, Austrália, Belgicko, Bulharsko, Česko, Dánsko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Chorvátsko, Izrael, Kazachstan, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Nórsko, Pakistan, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Slovinsko, Škótsko, Švajčiarsko, Švédsko, Thajsko, Ukrajina, Vietnam, Wales).

Vo dvojhre mužov je na štartovacej listine najväčšie množstvo hráčov. Vrátane Slovákov sa na turnaji predstaví 109 bedmintonistov. Vo dvojhre žien sa počet prihlášok zastavil na čísle 77. Najvyššie postavenými v týchto disciplínach budú Rakúšan Matthias Almer, ktorému vo svetovom rebríčku patrí 88. priečka a rodená Trenčianka, ktorá ale háji farby Česka, Kristína Gavnholt zastávajúca 61. miesto. Medzi nasadenými hráčmi však uvidíme aj Slovákov. Matej Hliničan (171. miesto vo svetovom rebríčku) bude na turnaji nasadenou trojkou, Jana Čižnárová nasadenou dvojkou (110. miesto vo svetovom rebríčku) a Martina Repiská nasadenou sedmičkou (158. miesto vo svetovom rebríčku).

Do štvorhry mužov sa prihlásilo 39 párov, do štvorhry žien 30. Favoritmi by mali byť Angličania, Scott Sankey/Darren Adamson (126. miesto vo svetovom rebríčku) a Ukrajinky, Anastasiya Dmytrishyn/Darya Samarchants (128. miesto vo svetovom rebríčku). V miešanej štvorhre je na štartovacej listine dohromady 46 párov, pričom jednotkou bude česká dvojica Jakub Bitman/Alžbeta Bášová. Tým vo svetovom rebríčku patrí 73. miesto.

Zo Slovenska si do Trenčína príde zahrať 22 bedmintonistov a chýbať nebudú či už spomínaní reprezentanti dospelých ako aj juniorov ale aj zástupcovia z rôznych oddielov.

Yonex Slovak Open 2015

Dvojhra mužov

  • Ladislav Koribský, Marián Smrek, Juraj Vachálek, Milan Dratva, Matej Hliničan, Bohumil Kašela, Richard Šmatlák, Samuel Ivanka, Michal Matejka, Samuel Repiar, Peter Janckulík, Matej Poláček, Tomáš Dratva

Dvojhra žien

  • Jana Čižnárová, Martina Repiská, Katarína Šariščanová, Lucia Grenčíková, Lenka Drotárová

Štvorhra mužov

  • Dratva/Kašela, Šmatlák/Ivanka, Matejka/Šulko, Haring/Vachálek, Dratva T./Poláček

Štvorhra žien

  • Repiská/Radovska (LAT), Šariščanová/Drotárová, Vargová A./Poláčková

Miešaná štvorhra

  • Kašela/Vargová A., Dratva/Šariščanová, Smrek/Grenčíková, Šmatlák/Drotárová, Hliničan/Čižnárová, Matejka/Poláčková

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov