Jehnice v boji o semifinále

30. 6. 2014
Aj keď český tím s našim Jaro Vícenom vo včerajšom stretnutí podľahol družstvu z Francúzska, dnes ho čaká súboj o semifinále.
Od 10:00 hod. sa vo francúzskom Amiense rozohrajú štvrťfinálové zápasy a my sa dozvieme, ktoré tímy postúpia do semifinálových stretnutí. Mužstvo z Brna si dnes sily zmeria s holandským Van Zundert Velom a my môžeme povedať, že hráči si na víťazstvo veria. Viac o ceste aj o celom šampionáte nám napísal Jaro Vícen.

„Do Francúzska sme cestovali vcelku zbrklo lebo mi objednali letenku z Viedne a ja som bol práve v Prahe, takže som si pocestoval o trochu viac. Prichádzali sme po skupinkách, ja s Adamom Mendrekom a vedúcim družstva Standom Bernacikom sme prileteli z Viedne. Poliaci Adam Cwalina s Kamilou Augustyn na nás úž čakali vo Francúzsku a hneď po nás pricestovala Alžbeta Bášová z Dánska a Peťo Koukal z Prahy. Do včera sme držali úspešné ťaženie proti Bulharom a Luxemburčanom. Až včera nám to prekazili druhý Francúzi. Francúzsko môže mať na šampionáte dva tímy lebo organizujú celé podujatie. Ja nastupujem len vo dvojhre mužov, buď druhej alebo proti LUX som hral aj v prvú. Do ostatných disciplín sa nehrniem lebo ich netrénujem. Nakoľko sme včera prehrali, čo nám tak trochu aj vyhovuje, tak dnes nastúpime proti holandskému tímu, ktorý síce vyhral skupinu ale je prechodnejší ako keby sme mali nastúpiť ako víťazi skupiny proti talianskemu Milánu. Našim cieľom bolo štvrťfinále, to sme už splnili, a všetko čo bude navyše samozrejme poteší. Už mám jednu medailu z ligy majstrov ale druhá by mi vôbec nevadila ,takže uvidíme ako to dopadne. Máme tam dosť otvorených zápasov, ale nakoľko sme super tím tak viem, že to zvládneme.“

Jarovi, ako aj celému tímu držíme palce a Vám ponúkame odkaz na Badminton Europe.TV, kde môžete dnešné stretnutia opäť sledovať naživo.

Štvrťfinálové stretnutia:
Multi Alarm SE (HUN) – BC Chambly Oise (FRA)
TJ Sokol Vesely Jehnice (CZE) – Van Zundert Velo (NED)
Primorye Vladivostok (RUS) – TBR (ISL)
AIX Universite CB (FRA) – BC Milano ITA

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov