Firmy tešte sa!

15. 7. 2014
Slovenský zväz bedmintonu už v septembri organizuje Majstrovstvá Slovenska firiem, na ktorých by Vaše družstvo nemalo chýbať.
Sobota, 20.september bude patriť Majstrovstvám Slovenska firiem, na ktorých si môžete zahrať aj Vy. Pokiaľ máte viac ako 21 rokov, nie ste registrovaní v bedmintonovom zväze, alebo patríte medzi „hobby“ hráčov, neváhajte a prihláste svoj tím na toto prestížne podujatie.

O titul majstra Slovenska sa bude hrať „švajčiarskym“ systémom na päť kôl, po ktorých budú nasledovať vyraďovacie súboje. Jedno kolo pozostáva z troch setov, čo znamená, že každý tím odohrá minimálne 15 setov. Čaká na Vás jedna dvojhra, či už mužská alebo ženská, mužská štvorhra a miešaná štvorhra.

Okrem turnaja a príjemnej atmosféry zažijete aj exhibíciu slovenských reprezentantov a banket, na ktorom sa slávnostne vyhlásia výsledky a odovzdajú ceny víťazom.
O celom podujatí nám viac prezradil prezident SZBe, p.Anton Siažik:

„Vzhľadom na narastajúcu popularitu hobby bedmintonu, SZBe v zmysle svojich stanov /koordinuje a organizuje činnosť bedmintonového hnutia/ v spolupráci s hlavným sponzorom, farmaceutickou firmou Teva, vypracoval projekt "prepojenia profi a hobby bedmintonu" na Slovensku. Jedným z podujatí tohto projektu sú práve majstrovstvá Slovenska amatérskych firiem, ktoré sa uskutočnia 20.septembra v Trenčíne. Hlavným cieľom podujatia a vlastne aj celého projektu je nenásilné prepojenie profi a hobby bedmintonu tak, aby si hobby hráči vyskúšali svoje kvality priamo na súťažných kurtoch a zažili atmosféru súťažných zápasov a samozrejme získali titul Majstra Slovenska. Pre našich profi hráčov to bude zase možnosť priblížiť súťažný bedminton čo najširšej verejnosti a predviesť svoje majstrovstvo v už spomínanej exhibícii tohto olympijského športu, ktorý je najdynamickejším športom na svete, keď rýchlosť košíka dosahuje už 500 km za hodinu. Hlavnými menovateľmi celého dňa budú bedminton, adrenalín a zábava, ktoré budú doplnené o poradenstvo v oblasti prevencie, pohyblivosti kĺbov, praskania a bolesti v kĺboch a na spomalenie zmien v kĺboch spôsobených športom, vekom a k tomu predstavenie výživového doplnku VERSAN. Ďakujeme našim sponzorom, horskému hotelu Šachtička, United Brands Slovakia, Urpiner, Slovenskej sporiteľni, Cinema a Teva za ich ochotu podporiť tento projekt a myslíme si, že ceny ako víkendový pobyt v horskom hoteli Šachtička, tablety, mobily a ďalšie budú motiváciou pre všetkých hráčov podať čo najkvalitnejšie výkony, samozrejme v duchu fair-play. Takže pozývame firmy, aby si prišli zahrať o titul Majstra SR, divákov a priaznivcov bedmintonu, aby prišli povzbudiť svojich hráčov.“

Ak Vás ponuka zahrať si bedminton o titul majstra SR firiem zaujala, ešte stále máte čas svoje družstvo prihlásiť. Prihlášky zasielajte mailom na adresu sekretar@bedminton.sk, najneskôr však do 30.augusta. Všetky ďalšie potrebné informácie nájdete v priložených propozíciách. Tešíme sa na Vás.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov