33.ročník Summer school sa blíži

17. 7. 2014
Dánske mesto Vejen bude už druhý rok po sebe hostiť European Summer School.
Od 19. do 26. júla sa v Dánsku na 33. ročníku Summer school stretne 54 hráčov z 18 krajín. Okrem Anglicka, Belgicka, Rumunska, Rakúska, Česka, Malty, Faerských ostrovov, Dánska, Luxemburska, Španielska, Walesu, Poľska, Holandska, Islandu, Talianska a Bulharska sa tohto týždňového kempu zúčastnia aj hráčky zo Slovenska, konkrétne bedmintonistky PBA Prešov, Sára Pavlíková a Sára Stašková.

Pre hráčov je pobyt na Summer school týždňom nových skúseností a zároveň aj zábavy. Je to kombinácia tréningového kempu pre talentovaných juniorských hráčov, ale aj kurz pre trénerov zo všetkých európskych zemí. Kompletný tréningový program vedú 7 až 8 profesionálni tréneri. Zo Slovenska sa kurzu pre trénerov zúčastní aj aktuálny tréner juniorskej reprezentácie, Tibor Kessler. Okrem neho kurz absolvujú aj tréneri z Rakúska, Bieloruska, Belgicka, Česka, Dánska, Anglicka, Faerských ostrovov, Islandu, Írska, Lotyšska, Litvy, Luxemburska, Malty, Holandska, Poľska, Rumunska, Srbska a Španielska.

Hráči ako aj tréneri sa môžu tešiť na spoluprácu siedmych skúsených trénerov z Anglicka, Bieloruska, Dánska, Holandska, Fínska a Singapuru.

Tréneri EBU Summer School 2014:

• Robert Wetherell (ENG)
• Vlada Cheriavskaya (BLR)
• Jakob Toft (DEN)
• Jeroen van Dijk (NED)
• Kristiina Danskanen (FIN)
• Nathalie Mulders (NED)
• Desmond Tan (SIN)

Popri kempe Summer school bude pod vedením certifikovanej trénerky Joann Hughes prebiehať aj školenie Coach Education Level 1, ktorého sa zúčastní 24 záujemcov.

V priložených odkazoch nájdete video s dokumentom z BEC Summer school, ktorá sa konala v Madride, ako aj zoznam účastníkov BEC Summer school 2014.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov