Juniori do Slovinska

22. 7. 2014
Juniori začnú letnú prípravu na regionálnom kempe v slovinskej Mirne.
Slovinská bedmintonová asociácia organizuje v termíne 20.-27.júla letný regionálny kemp v Mirne, ktorý je zameraný na prípravu hráčov na nadchádzajúce Majstrovstvá Európy juniorov. Kempu sa okrem domácich reprezentantov zúčastnia aj hráči z Česka, Chorvátska a nebude chýbať ani výber Slovenska.

Tréningový „tábor“ je určený pre hráčov narodených v roku 1996 a mladších. Z každej krajiny sa ho môže zúčastniť šestica bedmintonistov spolu s trénerom. Od nás do Slovinska vysielame maximálny počet hráčov v zložení Richard Šmatlák, Ján Balucha, Lucia Grenčíková, Lenka Drotárová, Katka Šariščanová a Katka Vargová. Hráči vycestujú pod vedením Jána Fiľa. Hlavným trénerom bude Indra Setiawan.

Na všetkých čaká sedem dní, počas ktorých absolvujú dve až tri tréningové jednotky denne plus teoretické časti v podvečerných hodinách. Organizátori si pre hráčov okrem tréningov pripravili aj pobyt v miestnych kúpeľoch Šmarješke, priateľský futbalový zápas, či rôzne iné aktivity, ktoré sa budú odohrávať po absolvovaní každodennej prípravy.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov