Čo priniesol mesiac: „November 2022“

7. 12. 2022
Medzinárodné turnaje, slovenské šampionáty či úspech našich mladých na domácom „medzinárodku“. Aký bol predposledný mesiac sezóny 2022?

Majstrovstvá Slovenska

Majstrovstvá Slovenska v kategórii do trinásť rokov a trikrát zlato pre reprezentantku oddielu KBŠ Dolný Kubín, Adriánu Chylovú. Nemenej úspešným sa ale ziskom dvoch prvenstiev stal Aleš Koščák hrajúci za CEVU Trenčín. Čítajte viac.

12.-13.novembra prebiehali v banskobystrickej Baseline aréne Majstrovstvá Slovenska juniorov, na ktorých sa ziskom troch zlatých medailí stal najúspešnejším hráčom Simeon Suchý z oddielu BKK Sliač. 100% úspešnosť ale zaznamenala aj reprezentantka klubu Lokomotíva Košice, Sofia Slosiariková, ktorá ovládla dve z dvoch disciplín, v ktorých štartovala. Čítajte viac.


Ziskom dvoch zlatých a jednej striebornej medaile sa Prešovčan Andrej Macek stal najúspešnejším hráčom Majstrovstiev Slovenska v kategórii do pätnásť rokov. Čítajte viac.

Zahraničné podujatia

Zbieranie skúseností, oťukávanie aktuálnej formy, či zisk bodov do svetového rebríčka...každý si nájde to svoje. Slovenskí reprezentanti síce medailové pozície na International Series podujatí v Maďarsku nezaznamenali, avšak pripísali si účasť v osemfinále. Čítajte viac.

Milan Dratva s Martinou Repiskou, na International Series podujatí v Nórsku, v stretnutiach o semifinálovú účasť na svojich súperov nestačili. Čítajte viac.


Swedish Youth Games U17 a tretie medzinárodné podujatie aj so slovenskou účasťou. Čítajte viac.

Marián Lipták ani Martina Repiská už v pavúkoch International Challenge podujatia po úvodných zápasoch v Dubline nefigurovali. Obaja totiž svojim súperom podľahli v prvých či druhých zápasoch... Čítajte viac.

18.-20.novembra prebiehal v českej Orlovej tradičný juniorský turnaj, na ktorom sa najlepším výsledkom slovenskej výpravy stala jedna štvrťfinálová účasť, o ktorú sa postarali reprezentanti oddielu KBC Košice, Dominik Andras/Matúš Poláček. Čítajte viac.

25.-27.novembra sa v športovej hale M-ŠPORT v Trenčíne uskutočnil medzinárodný turnaj Slovak Youth U15, na ktorom sa Slovákom podarilo vyzbierať parádnu zbierku medailí... Čítajte viac.

Medzinárodný juniorský turnaj, ktorý sa 25.-27.novembra konal pod hradom Matúša Čáka Trenčianskeho mal pre slovenských reprezentantov trpkú príchuť... Úspech totiž zaznamenala len jediná hráčka, a to Johanka Ivanovičová, ktorá sa v dvojhre dievčat predrala do semifinále. Čítajte viac.

Z domova

Športovo-technická komisia SZBe zverejnila začiatkom mesiaca priebežné rebríčky všetkých kategórií. Čítajte viac.

V športovej hale M-ŠPORT na Ostrove v Trenčíne prebiehalo 12.-13.novembra školenie trénerov prvého kvalifikačného stupňa špecializovanej časti, ktoré viedol Michal Matejka. Čítajte viac.

 

 

 

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov