Čo priniesol mesiac: „Január 2022“

3. 2. 2022
Január sa niesol najmä v znamení zahraničných podujatí, no novinky sme Vám priniesli aj z domácej scény, keď sme predstavili širšie reprezentačné výbery Slovenska.

Medzinárodné podujatia

Slovenská reprezentantka Sofia Slosiariková si na International Series podujatí v Talline pripísala v kvalifikácii na konto jednu výhru a jednu prehru. S turnajom sa rozlúčila tesne pred bránami hlavnej súťaže. Čítajte viac.


Sofia Slosiariková spolu s Milanom Dratvom ukončili turnajovú púť na International Series podujatí vo Švédsku po odohraní úvodných stretnutí. Čítajte viac.

Milan Dratva, Martina Repiská a Katarína Vargová štartovali v januári aj na International Challenge podujatí v Kyjeve. A ako sa im darilo? Čítajte viac.


Z domova

Po úspešne strávenom roku s trénerkou Judith Meulendijks sa spolupráca predĺžila. Ako sme Vás už v decembri informovali, s bývalou olympioničkou podpísal SZBe kontrakt na ďalšiu sezónu. Čítajte viac.

Výkonný výbor na návrh hlavnej trénerky Judith Meulendijks, ako aj jej asistentov, schválil širšie reprezentačné výbery Slovenska na rok 2022. Čítajte viac.

12.januára 2022 sa uskutočnil webinár organizovaný Slovenským olympijským a športovým výborom, ktorý sa venoval téme „Grantových príležitostí pre športové organizácie“. Čítajte viac.

22.-26.1.2022 prebiehalo v športovom centre M-ŠPORT v Trenčíne reprezentačné herno-taktické sústredenie, ktoré bolo určené hráčom pripravujúcim sa na medzinárodné podujatie Hungarian Junior 2022. Čítajte viac.

Vážení bedmintonoví priatelia, Slovenský zväz bedmintonu splnil aj v roku 2022 podmienky a je registrovaný ako prijímateľ 2% z daní právnických a fyzických osôb. Preto si Vás dovoľujeme osloviť, aby ste Vaše dve percentá venovali pre rozvoj bedmintonu na Slovensku. Ďakujeme. Čítajte viac.

PARTNERI

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si Informácie o spracúvaní osobných údajov